Iskanje

Tel: 07 620 92 30
GSM: 031 387 187
Natisni ali izvozi:
Xiaomi Amazfit Bip pametna ura črna

Xiaomi Amazfit Bip pametna ura črna (#X05XIAMM-AMAZFIT_04)

Cena: 87,74 €
Zaloga: Na zalogi
 
 

 

Amazfit BiP odlikuje neverjetno dolg čas pripravljenosti. Doseže lahko kar do 45dni. Amazfit BiP ima certifikat IP68, kar pomeni, da je odporna na prah in vodo. Opremljena je s Sony 28nm GPS modulom za GPS, kar pomeni še bolj natačno sledjivos...

Podrobnosti

Amazfit BiP odlikuje neverjetno dolg čas pripravljenosti. Doseže lahko kar do 45dni. Amazfit BiP ima certifikat IP68, kar pomeni, da je odporna na prah in vodo. Opremljena je s Sony 28nm GPS modulom za GPS, kar pomeni še bolj natačno sledjivost vaših aktivnosti.

Vpogled v aktivnosti vam omogoča 1.28 palični zaslon na dotik, s HD resolucijo 176 x 176 pikslov, ki je narejen iz visokokavostnega materiala Corning Gorilla stekla.
Vedno svetel izbirnik brez zatemnitve zaslona. Amazfit BiP uporablja tehnologijo odsevnega zaslona, samodejno se prilagodi na okolje in vam omogoča boljšo in jasnejšo preglednost. Tehta pa samo 32g, tako da vas ne ovira med vašimi aktivnostmi. 


Lastnosti:
1.28 palčni kapacitivni zaslon na dotik
Tehnologija odsevnega zaslona za izboljšanje dnevne vidljivosti
Spremljanje teka
GPS + GLONASS
Obvestila, vibriranje
Spremljanje srčnega utripa
Aplikacija: Watch Amazfit
IP68 certifikat za vodo in prah
Bluetooth 4.0 in Wi-Fi


Garancija: 1 leto
Sorodni izdelki

Xiaomi Mi Band 2 športna pametna zapestn

Mi Band 2 je izpopolnjena pametna ura, ki je posebej zasnovana za športne navdušence.Prilagodljvzapestni trak iz hipoalergenega...
29,51 €

XIAOMI Amazfit Pametna ura

Pametna ura Xiaomi / Huami ima številne funkcije in možnosti uporabe ter je s svojimi senzorji in GPS popolna za športe aktivnosti. S p.
166,57 €

XIAOMI Amazfit Pace pametna ura črna

Pametna ura Xiaomi / Huami ima številne funkcije in možnosti uporabe ter je s svojimi senzorji in GPS popolna za športe aktivnosti. S p.
166,57 €

Xiaomi Amazfit Bip pametna ura črna

Amazfit BiP odlikuje neverjetno dolg čas pripravljenosti. Doseže lahko kar do 45dni. Amazfit BiP ima certifikat IP68, kar pomeni, da je odporna na pr.
87,74 €