Iskanje

Tel: 07 620 92 30
GSM: 031 387 187
Natisni ali izvozi:
Runtastic USB prenosna baterija 5600 mAh

Runtastic USB prenosna baterija 5600 mAh (#X05RUNMM-07)

Cena: 35,27 €
Zaloga: Na zalogi
 
 

 

Runtastic USB Power Bank s kablom USB ima vgrajeno LED-svetilko in kapaciteto 5600 mAh. Omogoča polnjenje mobilnih naprav kadar koli in kjer koli ter je posebej uporabna na daljših vadbenih programih z aplikacijami Runtastic. Poskrbite, da ne

Podrobnosti

Runtastic USB Power Bank s kablom USB ima vgrajeno LED-svetilko in kapaciteto 5600 mAh. Omogoča polnjenje mobilnih naprav kadar koli in kjer koli ter je posebej uporabna na daljših vadbenih programih z aplikacijami Runtastic.

Poskrbite, da ne boste ostali brez zadostne elektrike med spremljanjem svojega napredka z aplikacijami Runtastic power. USB Power Bank lahko napolni vaše mobilne naprave kadar koli in kjer koli in je še posebej uporaben pri spremljanju daljših vadb.

Runtastic USB Power Bank lahko z Runtastic Easy Bike Mount pritrdite na kolo za spremljanje daljših kolesarjenj in vadb. Priročen pripomoček, s katerim boste tekli, hodili ali kolesarili dlje!

 • Izognite se stresu, kjer se vam baterija izprazni sredi vadbe. Runtastic USB Power Bank ima kapaciteto 5600 mAh, s katero boste zlahka napolnili svojo mobilno napravo s priloženim USB-kablom.
 • Primeren za polnjenje pametnih telefonov, tablic in MP3-predvajalnikov.
 • Vgrajena LED-svetilka je praktična za uporabo v temnih pogojih in v slabih vremenskih razmerah.
 • Idealen za dlje trajajočo vadbo.
 • Uporabite ga lahko z nosilcem Runtastic Easy Bike Mount za spremljanje daljših kolesarjenj in drugih oblik vadbe.

Spremljanje vadbe je odlična motivacija za doseganje (in preseganje) osebnih vadbenih ciljev. Runtastic USB Power Bank poskrbi, da boste vedno opremljeni z maksimalno energijo za spremljanje aplikacij Runtastic power kot tudi zadostno energijo za daljše delovanje vašega MP3-predvajalnika in mobilnih naprav.

 • Priložen je USB-kabel za vse mobilne naprave z USB-priključkom.
 • Odličen za maksimalen izkoristek aplikacij Runtastic med daljšo vadbo.
 • Izognili se boste izgubi pomembnih podatkov o vadbi.

Paket vsebuje:

 • Baterija z vgrajeno LED svetilko
 • USB kabel za polnjenje baterije
 • Navodila za uporabo

Garancija: 2 leti

Sorodni izdelki

Trust avto polnilec s kablom za pametne

Avtopolnilec zUSB vhodom in priloženim USB kablom ter 9 priključkipolni vašmobilni telefon prek 12V DC avto vžigalnika...
15,38 €

Runtastic USB prenosna baterija 5600 mAh

Runtastic USB Power Bank s kablom USB ima vgrajeno LED-svetilko in kapaciteto 5600 mAh. Omogoča polnjenje mobilnih naprav kadar koli in kjer koli ter
35,27 €

Selfie stick teleskopsko držalo Logilink

S selfie držalom Logilink vaše fotografije ne bodo odvisne od naključnih fotografov in tudi brez prsta na sprožilcu boste lahko ujeli najboljše trenu.
14,70 €

Selfie stick teleskopsko držalo Logilink

Naredite najboljše sebke z Logilinkovim držalom in daljinskim upravljalnikom. Namestite svoj telefon na držalo, nastavite primeren kot in razdaljo te.
11,36 €

Sandberg Adapter MicroUSB F to 30pin M

With the Sandberg Micro USB to 30pin Adapter, you can sync with your computer and charge the battery from a Micro USB plug.Garancija: 2 leti...
7,38 €

Očala za 3D in virtualno resničnost Spac...

Odkrij nove kraje v dih jemajočem okolju virtualne resničnosti z LogiLink Space VR očali. Preko 360 stopinjskega pogleda tik pred tvojimi očmi okolic.
17,46 €