Iskanje

Tel: 07 620 92 30
GSM: 031 387 187
 1-9 od skupaj 9
1

Alassio Pilotski kovček GENOVA

- eleganten pilotski kovček iz imitacije usnja- dve številčni ključavnici- v notranjosit velik glavni predal, etui z zadrgo- dodaten stranski žep- tr.
73,38 €

Alassio Pilotski kovček VICENZA

- eleganten pilotski kovček iz imitacije usnja - dve številčni ključavnici- sprednji in stranski žep- velik glavni predal- etui z zadrgo- tri zanke z.
87,81 €

Alumaxx Ataše kovček TAURUS

- eleganten aluminijast ataše kovček iz tankega gladkega aluminija- ojačani robovi- ojačan ročaj- dve ključavnici s kombinacijo številk- v notranjost.
92,14 €

Alassio Ataše kovček MODICA

- eleganten ataše kovček iz kombinacije imitacije usnja in najlona- raztegljiv- dve številčni ključavnici- v notranjosti ovitek za prenosni računalni.
95,99 €

Alassio Pilotski kovček SAN REMO

- eleganten pilotski kovček iz imitacije usnja s teleskopskim ročajem in kolesci- dve ključavnici s kombinacijo številk- velik glavni predal- predal,.
124,44 €

Alassio Pilotski kovček ROCCA

- eleganten pilotski kovček iz mikrotkanine - dve številčni ključavnici- dodaten zunanji predal s posebno ključavnico- trije razdelki v notranjosti: .
125,47 €

Alassio Pilotski kovček SILVANA

- pilotski kovček iz imitacije usnja s ključavnico, kolesi in teleskopskim ročajem- dve ključavnici s kombinacijo številk- prostoren glavni predal- ž.
125,47 €

Alumaxx Pilotski kovček OMEGA

- eleganten aluminijast pilotski kovček s kolesi in teleskopskim ročajem- dve ključavnici s kombinacijo številk- tri zanke za pisala, žepek za kartic.
134,68 €

Alassio Pilotski kovček ROCCA II

-eleganten pilotski kovček na teleskopskih kolesih-razširljiv z dvema stranskima zadrgama-s tremi dodatnimi predalčki, tremi zatiči za kreditne karti.
147,11 €
 1-9 od skupaj 9
1